Over Melanie

Geboren in Eersel en opgegroeid in Aalst-Waalre onder Eindhoven; een Brabantse die zich als een vis in het water voelt in het Noord Hollandse Limmen waar ik samen met Erik en onze 3 dochters in 2002 ben neergestreken.

Van nature creatief aangelegd, altijd actief en ondernemend. Ik houd van mensen, van gezelligheid en sfeer. Ik omring me graag met vrienden en bekenden om samen te zijn in een fijne omgeving waar iedereen zich prettig voelt.

Samen sporten, samen wandelen, samen koken, eten en drinken, samen cultuur snuiven en samen genieten van mooie dingen, een goed boek, ontroerende film, een beetje (cultuur)geschiedenis. Knutselen en klussen.

Na een opleiding in het toerisme heb ik met veel plezier gewerkt bij verschillende reisorganisaties en heb naast het leiding geven aan de telefonische verkoopafdeling veel gereisd en dus veel inspiratie en wereldwijsheid opgedaan die ik goed kan gebruiken tijdens het ontwerpen!
Toen ik moeder werd en er dus een nieuwe fase in mijn leven aanbrak ging ik nadenken over mijn passie: Zo ben ik terecht gekomen bij binnenhuisarchitectuur en ben weer naar school gegaan.

Na de geboorte van onze 3e dochter heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben gestart met Huisvanbinnen. 10 jaar later stond ik in mijn droom bij de opening van de winkel aan de Kerkweg in Limmen. Ik blijf dromen en leef toe naar de volgende stap!

Ik ben dol op mijn werk, waardoor het vaak niet voelt als werken. Ik help met name bij de inrichting van woonhuizen, daar waar mensen samenkomen en op zoek zijn naar een fijn thuis, met hun wensen en die sfeer die bij hen past. Ik ben graag de Kameleon die me aanpast en ziet wat bij de bewoners past zodat het echt hun thuis wordt. Ik vind het juist leuk dat ik daarbij ook met verschillende stijlen werk, ieder project is weer anders. Ik vind het prachtig om de eenheid en rust in huis te creëren, de persoonlijkheid van de opdrachtgever terug te laten zien in het interieur. Het is een cadeautje als mensen zeggen dat ze de veranderingen nooit zonder mijn advies niet zouden aandurven, maar dat ze blij zijn met het resultaat!

Voor de zakelijke markt liggen de uitdagingen weer op een ander vlak. Vaak kan er meer met uitgesproken ontwerpen, kleuren en materialen. Hier kan ik mensen echt verrassen met mijn creatieve ideeën. Daar word ik enthousiast van!

Ik er trots op dat je bij Huisvanbinnen terecht kan voor alle woonvragen van advies, ontwerp tot realisatie. Huisvanbinnen werkt binnen het huidige concept samen met professionele partners. Met deze woonpartners kunnen we samen alle zorg uit handen nemen als het gaat om de inrichting en aankleding van de gewenste ruimte. De aankoop van meubels en accessoires. Van het ophangen van een plank tot het plaatsen van voor u op maat ontworpen meubelen, badkamer of keuken. Het realiseren van een lichtplan incl. domotica, installeren van een badkamer, stuken van wanden of plafond, schilderwerk en complete verbouwingen. Voor elke klus is er een vakman inzetbaar.

Als erkend leerbedrijf werk ik graag samen met stagiaires van het Hout en Meubilerings College in Amsterdam. Fijn als er een frisse blik meekijkt! Gezelliger om samen te werken en zeker als het gaat om de digitalisering kan ik vaak ook nog van ze leren 😉

Kan ik u helpen of wilt u meer weten over mij of mijn werk?
Loop gezellig bij ons binnen!

Wil je weten hoe een advies-traject er uit ziet? Lees hier dan verder…