Mila is stagiair bij Huisvanbinnen vanaf februari 2023 t/m juni 2023 en is veel te vinden in de winkel. Mila helpt bij kleuradviezen, maakt 3D tekeningen in Sketchup voor projecten en kijkt mee hoe het allemaal werkt binnen het bedrijf.

“Bij Huisvanbinnen hoop ik veel te leren over het geven van adviezen, hoe het vak nu echt in de praktijk is en hoop ik veel merkkennis op te doen. Ik vind het tot nu toe erg gezellig en leer elke week weer nieuwe dingen!”

Mila zit nu in haar laatste jaar van de opleiding interieuradviseur en zal volgend schooljaar een nieuwe opleiding Allround stylist starten aan Akademie Voque. Daar zal ze meer gaan leren over het stijlen van interieurs maar ook over mode, media en fotografie.

Mila is in haar vrije tijd een bezig bijtje en is veel te vinden bij haar bijbaantjes: restaurant Sakura te Castricum en de kledingwinkel Cotton Club te Alkmaar. Naast haar twee baantjes doet ze graag leuke dingen met haar vrienden en gaat ze graag naar feestjes of naar het terras. Verder gaat Mila ook graag de natuur in om de rust op te zoeken en gaat ze graag op vakantie voor wat cultuur.

“Sinds kleins af aan ben ik eigenlijk al veel bezig geweest met het veranderen van mijn kamer en keek ik veel naar woonprogramma’s. Sindsdien heb ik altijd al geroepen dat ik een interieur opleiding wilde gaan volgen. Nu is dat ook werkelijkheid geworden, wat ik ontzettend leuk vind! Toch ben ik er tijdens mijn opleiding achter gekomen dat de styling kant meer mijn ding is, waardoor ik ervoor heb gekozen om als vervolg stap een Allround styling opleiding te gaan volgen. Bij Huisvanbinnen krijg ik ook echt de vrijheid om de winkel te stijlen en te helpen bij kleuradviezen wat ik heel erg tof vind!”

“Huisvanbinnen vind ik een heel leuk, knus bedrijf waar ik mij eigenlijk al heel snel op me gemak voelde. Het is heel erg gericht op de opdrachtgever wat ik heel erg leuk vind omdat je ze ook echt leert kennen. Er zijn veel verschillende projecten bij Huisvanbinnen waardoor je veel verschillende dingen leert zoals stijlen en wensen van de opdrachtgevers. Ook word ik veel betrokken in de processen van een project, wat ontzettend leerzaam is als student zijnde omdat je dan het vak echt in de praktijk gaat ervaren en erachter gaat komen hoe projecten gaan.”