Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? Bij Huisvanbinnen helpen wij u graag verder met het inzichtelijk maken van de woning. Dmv bouwtekeningen van de architect kunnen wij uw huis visueel inzichtelijk maken en samen nadenken over de ideale indeling van uw nieuwe droomhuis. Door te kijken naar de zonering, de functies, de ruimtes en de woonwensen kunnen wij het ideale interieurontwerp maken. Ook kleur en licht spelen een belangrijke rol bij het maken van een goed interieurontwerp. Ook hiervoor bent u bij Huisvanbinnen aan het juiste adres.

”Nieuwbouw van bouwen tot thuis leven!”

Er komt heel wat bij kijken als je besluit een nieuwbouwwoning te kopen. Wat Een kansen! Alles kan en mag precies zoals jij het graag wil! Maar hoe weet je dan wat dat is? Er zijn zoveel keuzes die gemaakt moeten worden! Waar is het begin en het einde?

  • Hoe wil je eigenlijk leven, straks in je nieuwe huis?
  • Met wie ga je erin wonen? Zijn er kinderen of huisdieren waar rekening mee moeten worden gehouden?
  • In welke sfeer wil je thuiskomen na een dag hard werken?

Allemaal vragen die je in de eerste bouwfase van je nieuwe huis allemaal al moeten worden beantwoord!

  • Wat wordt de ideale locatie van de keuken en wie gaat er meestal koken? : leidingen worden immers uitgespaard in de vloer…
  • Waar wil je een hanglamp of is wandverlichting gewenst? In verband met het storten van de eerste verdiepingsvloer moet dit al heel snel worden doorgegeven. Maar om daar een goed antwoord op te hebben moet je ook al weten hoe de meubel indeling wordt! Allemaal dingen waarvan het belangrijk is om daar op tijd een plan voor te (laten) maken. Een lichtplan voorkomt vaak kosten achteraf.
  • Hoe gaat jullie badkamer eruit zien? Kies je gemakshalve maar voor de standaard optie? En heb je straks eeuwig spijt omdat je toch liever een inloopdouche hebt en een dubbele wastafel dan dat groene ligbad? Allemaal keuzes die al snel moeten worden gemaakt!

Ons dagelijks werk is meedenken over al dit soort vragen. Wij delen onze ervaringen graag en help jullie graag op weg naar een fijn nieuw huis.