Design Gietvloer, is al ruim 10 jaar gietvloerspecialist.

Kwaliteit staat zeer hoog bij hun in het vaandel! Ze kunnen u vooraf professioneel & technisch advies geven over uw project.

De kleinschaligheid van Design gietvloer, de liefde voor het vak en het werken met vast personeel resulteert in een exclusieve werkwijze. Zowel kwaliteit als een goede service vinden zij vanzelfsprekend en daarom heeft Design Gietvloer het gehele traject, van werkbezoek tot oplevering, geheel in eigen beheer.

Design Gietvloer brengt alle soorten gietvloersystemen aan. Een DesignGietvloer is volledig naar uw persoonlijke wens te maken. Zo zijn er oneindig veel kleuren en verschillende designs mogelijk. Kortom, de ideale basis voor uw interieur!

Een Design Gietvloer is een strak, naadloos en vloeistofdicht vloersysteem met een moderne, stijlvolle en toch warme uitstraling. De vloeibare samenstelling van de Design Gietvloer is hard-elastisch. Dit maakt de Design Gietvloer uitermate geschikt voor vloerverwarming. Een gietvloer is geschikt van moderne woonkamervloer tot een vloeistofdichte badkamervloer. Hun Design Gietvloeren kunnen in unieke designs worden geleverd, uitgevoerd in elke RAL, Sikkens en NCS kleur.

Design Gietvloeren zijn smaakvol, trendy & praktisch.

En: te koop bij Huisvanbinnen!
www.designgietvloer.nl
Rijnstaat 200
1097 HT Amsterdam
020 84 57 657
info@designgietvloer.nl