Intri is helemaal ingericht op Design interieur op maat en een integrale aanpak. Ze hebben niet alleen een hecht team vakmensen voor de disciplines in huis, maar ook de benodigdheden en de machines. Met veel liefde voor het vak worden de materialen verwerkt en naadloos met elkaar gecombineerd.

Wat u ook voor ogen heeft, Huisvanbinnen ontwerpt het en Intri werkt het vakkundig met oog voor detail uit. Met veel liefde voor het vak worden de materialen verwerkt en naadloos met elkaar gecombineerd.ot op het laatst heeft u nog de gelegenheid details aan te passen. Aan het eind van elke werkdag ruimen we alles op en nemen we het afval mee. En uiteraard wordt uw nieuwe interieur ook mooi schoon en ‘instapklaar’ opgeleverd.

Het grote verschil tussen de ene interieurbouwer en de andere zit ’m in de kleinste details… Maar dat verschil ziet u pas als het werk gereed is. Dan ziet u of uw idee, uw stijl, tot in de finesses de vorm heeft gekregen, die u voor ogen had. Het zijn onze eigen vakmensen die het verschil maken. Veelzijdig, creatief en flexibel.

www.intri.nl
Boekel 31D
1921 CE Akersloot
072 533 66 76
info@intri.nl