Made in Dongen

De warmte en hartelijke sfeer waar wij bij Montis zo aan hechten, wortelt diep in onze Brabantse roots. Tegelijkertijd houdt de spreekwoordelijke Hollandse nuchterheid ons met beide benen op de grond. Het vakmanschap en oog voor detail van onze mensen garanderen een collectie die met zijn tijd meegaat. Wij vertrouwen wat goed is en zich bewezen heeft, zonder veranderingen in de samenleving uit het oog te verliezen. Innovatieve technieken en materialen helpen ons steeds verder in de zoektocht naar industriële elegantie en duurzaamheid. Markant en puntgaaf.

Eigenzinnig & persoonlijk

Elke stap die we bij Montis zetten, is te herleiden tot één drijfveer. Wij doen ons best meubels te creëren waar je gelukkig van wordt. Als je ze gebruikt én als je ernaar kijkt. Ontwerpen die een huisgenoot zijn: niet voor even, maar voor lange tijd. Als een partner, waar je van op aan kunt. Wij vertalen gevarieerde woonwensen in comfortabele, kwalitatief superieure producten. Ze dragen de eigenzinnige handtekening van onze ontwerpers. Tegelijkertijd zijn ze naadloos afgestemd op de persoonlijke levensstijl. Met buitengewone precisie, toewijding en vasthoudendheid staat het Montis team daar garant voor. Dag in, dag uit.

Tot in de puntjes

Wij hechten aan gastvrijheid. Onze meubels omarmen je. Betrouwbaarheid, comfort en kwaliteit staan voorop. Je kunt op ons rekenen. Voor de volle 100%. Altijd en overal. En ja: wij houden van details. Van een perfecte stiknaad, volmaakte zitvorm, of een gedroomde stofkwaliteit. Soms op het pietluttige af. Dat geldt trouwens niet alleen voor onze ontwerpen. We zijn consequent én flexibel, transparant en openhartig. Wij komen onze beloftes na. Of het nu om levertijden, service, informatie of advies gaat: wij regelen het. Tot in de puntjes.