Over studio Piet Boon

Studio Piet Boon creëert op maat gemaakte hedendaagse architectuur, interieurs en productontwerpen. Wereldwijd bekend om zijn uitzonderlijke vakmanschap, kwaliteit en visie, creëert Studio Piet Boon een gedistingeerd design met verfijnde verfijning.

Piet Boon (1958) richtte het bedrijf op in 1983. Studio Piet Boon begon aanvankelijk als een kleine ontwerppraktijk in het traditionele dorp Oostzaan bij Amsterdam en specialiseerde zich in het ontwerpen van op maat gemaakte woningen.

In 1986 trad Karin Meyn toe tot het bedrijf als Creative Director Interior & Styling. Samen leiden en inspireren Karin en Piet een omvangrijk dynamisch en creatief internationaal team van ervaren professionele ontwerpers, architecten en stylisten.

In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd opererende ontwerpstudio en heeft het sinds de oprichting een indrukwekkend portfolio van particuliere, zakelijke, horeca- en residentiële en zakelijke ontwikkelingsklanten verworven. Studio Piet Boon creëert sinds 2005 een high-end luxe meubelcollectie en ontwerpt een breed scala aan interieurmaterialen zoals vloeren, hardware, verlichting en tafelgerei. De nieuwste aanwinst zijn de Piet Boon Keukens.

Trouw aan onze roots zijn onze ontwerpstudio en het wereldwijde hoofdkantoor gevestigd in de regio Amsterdam. Dit is ook de thuisbasis van onze vlaggenschipshowroom waar onze gasten de unieke merkbeleving, een totaalconcept van interieur, exterieurontwerp inclusief keukenconcepten, meubels en styling kunnen waarderen.