Over Vibia:

Vibia bestaat om prachtige sferen te creëren, met behulp van lichtontwerp om zinvolle reacties te genereren die een positieve invloed hebben op de menselijke ervaring. Bij alles wat we doen stellen we mensen centraal: hun gevoelens, hun verlangens en uiteindelijk hun welzijn. Elegant, sensueel en universeel, Vibia spreekt een taal van emotie die ons verbindt met de wereld.

ONS DOEL

Betere ruimtes, beter leven
We erkennen interieurontwerp als fundamenteel voor de cultuur van welzijn; goed ontwerp genereert een gevoel van schoonheid en harmonie dat ons helpt ons goed te voelen en beter te leven. Wij bieden de tools voor ontwerpprofessionals om prachtige ruimtes te creëren waar mensen in elke context of tijdsbestek van kunnen genieten. We zoeken universeel, essentieel ontwerp dat een positieve impact heeft op de mensheid en blijvende waarde heeft.

ONS VISIE

Ontwerp voorbij het licht
We streven ernaar om hedendaagse verlichting opnieuw te definiëren en de regels van lichtontwerp te doorbreken door een nieuwe, holistische en uitgebreide kijk te introduceren die verder gaat dan licht en materialiteit, compositie en ruimtegebruik omvat. Wij geloven dat alleen wanneer deze vier pijlers van interieurontwerp in harmonie samenkomen, we echt een gevoel van welzijn kunnen genereren.