Vluv

Met de kennis en het actuele onderwerp dat mensen te veel zitten, is VLUV hét nieuwe zitelement, zowel thuis als op kantoor. Aangezien een zitbal in een kantoor omgeving intensief gebruikt wordt, is er gekozen voor een supersterke, anti-burst, fitness bal als basis. De naadloze PVC bal/kussen is eco-vriendelijk. Door er een mooie stof omheen te ontwerpen met een strak design, verandert deze functionele bal in een tijdloos en prachtig zit element.

Het voordeel van deze bal/kussen is dat deze gebruikt kan worden om de gewone bureaustoel af te wisselen, zodat jouw lichaam de benodigde beweging krijgt tijdens je werk. Het zorgt voor de juiste zithouding en laat je goed rechtop zitten, waarbij de buik- bil- en beenspieren gebruikt worden. Afhankelijk van jouw lengte gebruik je één van de drie maten, zodat de zitbal is afgestemd op jouw lengte. Afgezien van de kwaliteit, brengt dit zitelement een verrassende afwisseling op kantoor en in jouw woonkamer, om even aan te schuiven aan een bureau van een collega of om jouw dagelijkse zen-balans moment te hebben voor jouw gym oefeningen.

Met de prachtige hoogwaardige stoffen, merino wol, polyester en lederlook en de vele beschikbare kleuren past VLUV perfect in uw kantoor of thuis.