Anniek is afgestudeerd interieuradviseur aan het Hout- en meubileringscollege te Amsterdam. Anniek heeft 2x stage gelopen bij Huisvanbinnen (2020), waarna zij vervolgens in dienst is gegaan.

Inmiddels werkt Anniek al sinds 2021 voor Huisvanbinnen en ondersteunt zij bij interieurontwerpen, kleuradviezen, maatwerk meubelen, lichtplannen en de socials.

Na de opleiding; interieuradviseur niveau 4, aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam, is Anniek nog door gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Anniek zit op dit moment in het derde jaar van de Bachelor; Built Environment met afstudeerrichting Architectuur. Anniek heeft een grote passie voor interieurontwerp, architectuur en tuinarchitectuur, wat haar erg veelzijdig maakt.

”Creatief denken, inlevingsvermogen en leergierigheid, zijn een van mijn sterkste punten. Mijn doel is om altijd een uniek ontwerp neer te zetten, die aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.”

Voldoende beweging is belangrijk om het brein creatief te houden. Anniek heeft ook een erg grote passie voor sport, waarbij Anniek dagelijks veel te vinden is in de sportschool en zelfs sportinstructrice is van verschillende outdoor lessen.

”Anderen motiveren om te bewegen, haal ik erg veel plezier uit. Daarbij in de buitenlucht zijn, geeft een extra goed gevoel na een hele dag achter de computer zitten.”

Verder is Anniek erg veel te vinden op het strand en houdt zij erg van reizen (het liefst avontuurlijk). Waarbij zij het doel heeft, zoveel mogelijk verschillende culturen mee te kunnen maken.

”Wat ik zo leuk vind aan het interieurvak, is dat ik er erg goed mijn creativiteit in kwijt kan. Continu op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen en dit toepassen in de praktijk. De combinatie van interieur en architectuur vind ik daarom ook erg leuk. Een kloppend geheel kunnen maken van de architectuur van het pand en het interieur, haal ik erg veel plezier uit.”

”Het leuke aan Huisvanbinnen vind ik dat het een erg knus bedrijf is, waardoor er altijd veel persoonlijke aandacht is voor de opdrachtgever. Ook is ieder ontwerp uiteindelijk weer anders, wat het vak nooit saai zal maken.”