Anniek is afgestudeerd interieuradviseur aan het Hout- en meubileringscollege te Amsterdam. Anniek heeft 2x stage gelopen bij Huisvanbinnen (2020), waarna zij vervolgens in dienst is gegaan.

Inmiddels werkt Anniek al sinds 2021 voor Huisvanbinnen en ondersteunt zij bij interieurontwerpen, kleuradviezen, maatwerk meubelen,  lichtplannen en de socials.

Op dit moment is Anniek nog druk aan het doorstuderen aan de Bachelor Bouwkunde/Architectuur aan de Hogeschool van Amsterdam om haar kennis nog meer te verbreden.

In haar vrije tijd is Anniek erg veel te vinden op het strand en in de sportschool. Verder houdt Anniek erg van reizen en is zij erg avontuurlijk.

”Wat ik zo leuk vind aan het interieurvak, is dat ik er erg goed mijn creativiteit in kwijt kan. Continu op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen en dit toepassen in de praktijk. De combinatie van interieur en architectuur vind ik daarom ook erg leuk. Een kloppend geheel kunnen maken van de architectuur van het pand en het interieur, haal ik erg veel plezier uit.”

”Het leuke aan Huisvanbinnen vind ik dat het een erg knus bedrijf is, waardoor er altijd veel persoonlijke aandacht is voor de opdrachtgever. Ook is ieder ontwerp uiteindelijk weer anders, wat het vak nooit saai zal maken.”