Geboren in Eersel en opgegroeid in Aalst-Waalre onder Eindhoven; een Brabantse die zich als een vis in het water voelt in het Noord Hollandse Limmen waar Melanie samen met Erik en hun 3 dochters in 2002 zijn neergestreken.

Van nature creatief aangelegd, altijd actief en ondernemend. Melanie houdt van mensen, van gezelligheid en sfeer. Zij omringt zich graag met vrienden en bekenden om samen te zijn in een fijne omgeving waar iedereen zich prettig voelt.

Samen sporten, samen wandelen, samen koken, eten en drinken, samen cultuur snuiven en samen genieten van mooie dingen, een goed boek, ontroerende film, een beetje (cultuur)geschiedenis. Knutselen en klussen.

Na een opleiding in het toerisme heeft Melanie met veel plezier gewerkt bij verschillende reisorganisaties en heeft zij naast het leiding geven aan de telefonische verkoopafdeling veel gereisd en dus veel inspiratie en wereldwijsheid opgedaan die zij nu goed kan gebruiken tijdens het ontwerpen!
Toen Melanie moeder werd en er dus een nieuwe fase in haar leven aanbrak ging zij nadenken over haar passie: ”Zo ben ik terecht gekomen bij binnenhuisarchitectuur en ben weer naar school gegaan.”

”Na de geboorte van mijn 3e dochter heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gestart met Huisvanbinnen. 10 jaar later stond ik in mijn droom bij de opening van de winkel aan de Kerkweg in Limmen. Ik blijf dromen en leef toe naar de volgende stap!”

”Ik ben dol op mijn werk, waardoor het vaak niet voelt als werken. Ik ben graag de Kameleon die me aanpast en ziet wat bij de bewoners past zodat het echt hun thuis wordt. Ik vind het juist leuk dat ik daarbij ook met verschillende stijlen werk, ieder project is weer anders. Ik vind het prachtig om de eenheid en rust in huis te creëren, de persoonlijkheid van de opdrachtgever terug te laten zien in het interieur. Het is een cadeautje als mensen zeggen dat ze de veranderingen nooit zonder mijn advies niet zouden aandurven, maar dat ze blij zijn met het resultaat!”

”Voor de zakelijke markt liggen de uitdagingen weer op een ander vlak. Vaak kan er meer met uitgesproken ontwerpen, kleuren en materialen. Hier kan ik mensen echt verrassen met mijn creatieve ideeën. Daar word ik enthousiast van!”