BN International

BN Walls is onderdeel van BN International. BN International bestaat uit de Business Units Wall en Cover. Het is een internationaal opererend bedrijf met verschillende vestigingen: BN Czech Republic (Tsjechië), Voca (Nederland) en Tektura (Verenigd Koninkrijk). Binnen ‘Wall’ bedient BN International zowel de consumentenmarkt als de professionele markt. De capital investor is VEPartners. BN International is een bedrijf met ambities: naast de positie op bestaande markten te verbeteren, richt BN International zich ook op nieuwe markten.

Historie

BN International bestaat sinds 1926. Ondanks dat BN International vooruit kijkt naar de toekomst, speelt de geschiedenis ook een belangrijke rol in het bedrijf. Als onderdeel hiervan staat de ‘B’ in onze naam voor ‘Balatum’, de eerste naam van het bedrijf. In de vorige eeuw specialiseerde BN International zich in de productie van vinylvloeren tot de jaren 1990. Van daaruit is de overstap gemaakt naar het produceren van wandbekleding. BN International produceert ook covermaterialen voor onder andere boekomslagen, luxe verpakkingen, menu’s en fotoalbums.

Design

BN Walls beschikt over een eigen studio met een team van designers. Professionals die kennis van het productieproces koppelen aan een sterke verbeeldingskracht en een flinke dosis lef. Hierdoor zijn zij in staat om designs te ontwikkelen met een eigen beeld. Om muren een eigen sprekende persoonlijkheid te geven en de werkelijkheid naar hun hand te zetten. BN Walls is altijd op zoek naar samenwerkingen met andere partijen op het gebied van design. Om deze partijen en onszelf constant uit te dagen om grenzen te verleggen.

Craft

Alles begint met vakmanschap. Dat is dan ook een van de pijlers onder ons bedrijf. Wij zijn specialisten op verschillende gebieden zoals diepdruk, emboss- en screendruktechnieken. Daarnaast zijn wij dankzij ons vakmanschap in staat om eindeloos veel verschillende kwaliteiten en technieken te combineren en ontwikkelen wij zelf veel processen. Last but not least, ons vakmanschap staat garant voor kwaliteit. Wij zijn als geen ander in staat om de kwaliteit van producten te beoordelen.

Mentaliteit

BN Walls is een bedrijf met een eigen karakter, een eigen visie en met lef. Wij zijn nieuwsgierig, eigenzinnig en resultaatgericht. We dagen onszelf iedere dag uit om creatieve grenzen te verleggen en met oplossingen te komen waar niemand anders aan denkt. Geen uitdaging is ons te groot en geen muur te klein. Van wolkenkrabber tot rijtjeshuis. Een combinatie die ons uniek maakt.

Netwerk

Ons netwerk bestrijkt grote delen van de wereld. Zo hebben wij in verschillende Europese landen een eigen vestiging en werken wij met sales specialisten in nog meer landen. Natuurlijk willen wij verder groeien. En dankzij onze kennis van de producten, onze ervaring met internationale markten en ons brede assortiment zijn er veel mogelijkheden om nieuwe markten te betreden. Mogelijkheden die wij de komende jaren gaan onderzoeken en benutten.

Service

Meedenken met onze klanten en partners is onze tweede natuur. Dat doen wij graag. Heel graag. Of het nu gaat om het produceren van een speciale kleur, om het creëren van een uniek design of om het produceren van perfecte kwaliteit, wij gaan de uitdaging graag aan. Het liefst samen met u. Want uit een intensieve samenwerking ontstaan vaak de mooiste oplossingen. De deuren van ons atelier staan dan ook altijd open. Wagenwijd.

Atelier

Het BN Walls-atelier neemt een belangrijke plek in binnen ons bedrijf. Hier bundelen wij de krachten van R&D, design en productie. Het is de kraamkamer van onze nieuwe producten, het kloppend hart van onze innovatie, de plek waar wij grenzen verleggen en onze design- en maakspecialismen verder ontwikkelen.

Strategie

Voor ons is een muur niet zomaar een muur. Het is een vat vol mogelijkheden. De mogelijkheid om de perfecte sfeer te creëren, om de werkelijkheid naar onze hand te zetten, om iets te maken dat nog nooit eerder is gemaakt of om een eigen sprekende persoonlijkheid aan de muur te geven. Dat is een ontdekkingstocht. Iedere keer weer. Een tocht die wij graag aangaan, samen met onze partners en die altijd begint met dezelfde opdracht: Imagine what your wall can be.

Toekomst

Ondanks dat wij een bedrijf met een rijk verleden zijn, omarmen wij de toekomst. Wij staan nooit stil, zijn altijd in beweging en proactief. Op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ook dit is een ontdekkingstocht die wij aangaan, zowel creatief als zakelijk. Daag ons uit!

BN Walls zijn trendy & betaalbaar.

En: te koop bij Huisvanbinnen!

www.bnwalls.com

Adres

BN Walls
Rokerijweg 5
1271 AH Huizen
Nederland

voca@bnwalls.nl