Iza heeft 2x 10 weken stage gelopen bij Huisvanbinnen (2023/2024). Wij zijn erg blij met Iza, waardoor zij sinds april 2024 nu ook werkzaam is voor Huisvanbinnen. Iza is een harde werker en kan u helpen bij al uw woonvragen.

Iza is onlangs afgestudeerd als interieuradviseur aan het Hout-en Meubileringscollege te Amsterdam. Afgelopen schooljaar is zij ook geslaagd voor haar keuzedeel kleur, dit heeft ze met veel plezier gedaan.

Iza woont in Alkmaar en is daar veel te vinden op het terras met haar vriendinnen. In de vakanties vindt zij het leuk om de zon op te zoeken en steden te bezoeken in Europa. Nu Iza net afgestudeerd is, is zij hard aan het sparen om te gaan reizen en meer van de wereld te zien, maar kun je Iza de komende tijd eerst nog gezellig vinden bij Huisvanbinnen!

“Sinds kleins af aan ben ik eigenlijk al veel bezig geweest met het veranderen van mijn kamer en keek ik veel naar woonprogramma’s. Sindsdien heb ik altijd al geroepen dat ik een interieur opleiding wilde gaan volgen. Nu is dat ook werkelijkheid geworden, wat ik ontzettend leuk vind! Na verschillende stages gelopen te hebben in de meubelverkoop, ben ik er achter gekomen dat ik het klantcontact heel leuk vindt en dit nu ook wil toepassen in de ontwerpfase.”

“Huisvanbinnen vind ik een heel leuk, sfeervol en een gezellig bedrijf waar ik mij eigenlijk al heel snel op me gemak voelde. Door erg goede verhalen van een oud stagiaire, ben ik bij Huisvanbinnen terecht gekomen. Huisvanbinnen sloot precies aan op de leerdoelen waar ik mezelf nog verder in wilde ontwikkelen. Wat ik zo leuk vind aan Huisvanbinnen is dat het een erg persoonlijk bedrijf is, waardoor er altijd veel aandacht is voor de opdrachtgever.”