Iza is stagiair bij Huisvanbinnen vanaf februari 2024, gedurende 10 weken. Iza heeft al eerder stage gelopen bij Huisvanbinnen van september 2023 t/m november 2023. Iza wilt zich tijdens haar stage verder ontwikkelen in het realiseren van 3D visualisaties. Iza is een harde werker en kan u helpen bij al uw woonvragen.

“Tijdens mijn stage bij Huisvanbinnen wil ik meer leren over het geven van kleuradviezen en het klantcontact. Meer bezig zijn met de trends en het doorzetten daarvan in de praktijk, lijkt mij erg leuk.”

Iza zit nu in haar laatste jaar van de opleiding interieuradviseur aan het Hout-en Meubileringscollege te Amsterdam. Afgelopen schooljaar is ze geslaagd voor haar keuzedeel kleur, dit heeft ze met veel plezier gedaan.

Naast haar opleiding is zij caissière bij de Vomar en werkt zij in de voeding in de zorg. Hierdoor is zij veel in contact met mensen en echt een bezig bijtje. Iza woont in Alkmaar en is daar veel te vinden op het terras met haar vriendinnen. In de vakanties vindt zij het leuk om de zon op te zoeken en steden te bezoeken in Europa. Na haar opleiding wilt Iza een tussenjaar nemen om te reizen en meer van de wereld te zien en daarna verder te gaan in het vakgebied.

“Sinds kleins af aan ben ik eigenlijk al veel bezig geweest met het veranderen van mijn kamer en keek ik veel naar woonprogramma’s. Sindsdien heb ik altijd al geroepen dat ik een interieur opleiding wilde gaan volgen. Nu is dat ook werkelijkheid geworden, wat ik ontzettend leuk vind! Na verschillende stages gelopen te hebben in de meubelverkoop, ben ik er achter gekomen dat ik het klantcontact heel leuk vindt en dit nu ook wil toepassen in de ontwerpfase.”

“Huisvanbinnen vind ik een heel leuk, sfeervol en een gezellig bedrijf waar ik mij eigenlijk al heel snel op me gemak voelde. Door erg goede verhalen van een oud stagiaire, ben ik bij Huisvanbinnen terecht gekomen. Huisvanbinnen sloot precies aan op de leerdoelen waar ik mezelf nog verder in wil ontwikkelen. Wat ik zo leuk vind aan Huisvanbinnen is dat het een erg persoonlijk bedrijf is, waardoor er altijd veel aandacht is voor de opdrachtgever.”