Rebel Walls

Rebel Walls is in 2012 opgericht door het stel Christofer en Irene Gimmersta, gevestigd in Borås, Zweden. Rebel Walls heeft moderne behangmachines die gebruik maken van digitale printtechnologie. Het hoofdproduct van Rebel Walls zijn murals, dit is een behang met patroon die niet terugkomt of dat er verloop van een patroon is. Het belangrijkste is dat de murals niet beperkt zijn tot een bepaald aantal kleuren of patronen. Dit zou je kunnen zien als fotobehang. Bij Rebel Walls is het ook mogelijk om je eigen afbeelding te uploaden voor een eigen origineel mural. Ook kun je samen met een van de ontwerpers van Rebel Walls een ontwerp maken. Naast de murals verkoopt Rebel Walls ook normaal behang, effen of met patroon.

Rebel Walls heeft een geïntegreerde productiestoom, omdat de computersystemen speciaal zijn ontworpen voor de productie van behang. Ze beheren de volledige stroom van online bestelling tot levering. Daarom heeft Rebel Walls een wereldwijde snelle levering en garantie van behang met een met een hoge productkwaliteit.

https://rebelwalls.com/nl?&ref=huisvanbinnen.nl

(Dit “behang” liefdesverhaal is al eerder gestart, namelijk in 1924. Dit was het jaar dat de grootvader van Christofer werd aangenomen als manusje van alles in een behangwinkel in Borås, Zweden. Hij heeft zich later opgewekt tot aan de top van het bedrijf en heeft het bedrijf, samen met zijn schoonzoon gekocht.

De nieuwe generatie, Christofer en Irene hebben elkaar in 1995 ontmoet. Nadat zij waren afgestudeerd zijn ze gaan werken bij een traditionele behangfabriek in Nässjö, Zweden. Zij leerden snel en raakten geïnteresseerd in de nieuwste behangtechnieken. Digitaal printen stond nog in de kinderschoenen, toen het koppel ervoor koos om het uit te proberen. Rebel Walls is hun tweede behang bedrijf dat deze specifieke print technieken gebruikt en zich voornamelijk richt op onlineverkoop via Rebel Walls dealers).