We Love The Planet is ontstaan uit passie en liefde voor onze wereld. Wij vinden het ontzettend belangrijk om te weten wat voor grondstoffen er in een product zitten en waar het vandaan komt en ons uitgangspunt is dan ook altijd de meest duurzame en verantwoorde oplossing. We verkopen verschillende schoonheidsproducten, geurstokjes en accessoires voor in huis.

We Love Diffusers – Geurstokjes

De duurzame geurstokjes van We Love The Planet zijn verkrijgbaar in zes geuren en allemaal met een eigen karakter. Drie van deze geuren bestaan voor 100% uit essentiële oliën. De andere drie bestaan uit natuurlijke parfum(Natural Fragrance). De geuren zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, namelijk 50ml, 200ml, navulling 200ml en een jaarpakket.

De verkrijgbare geuren zijn:

  • Spiritual Spa
  • Light Lemongrass
  • Warm Winter
  • Charming Chestnut
  • Sweet Senses
  • Darjeeling Delight

We Love Deodorant – Blikjes & Sticks

De deodorant van We Love The Planet bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huidbelastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor jouw huid en onze planeet.

De deodorants zijn verkrijgbaar in negen verschillende geuren voor zowel mannen als vrouwen en hebben een inhoud van 48 of 65 gram. De We Love Deodorants zijn bijvoorbeeld heel geschikt om mee te nemen op reis of naar een festival, omdat ze licht in gewicht zijn en niet in glas of zware metalen verpakt. Onze deodorant komt in een blikje van het makkelijk te recyclen tinplate of een stick gemaakt van papier.

We Love Lip Balm

In de natuurlijke lip balsem van We Love The Planet zitten de meest hoogwaardige, natuurlijk en biologische oliën en boters. Ook heeft elke lip balm als basis onder andere kokosolie en vitamine E en C die de lippen verzorgen, verzachten en beschermen. De verpakking van de natuurlijke lip balm is gemaakt van gerecycled FSC mix papier.

We Love Sunscreen

De natuurlijke zonnebrandcreme van We Love The Planet is een zonnebrandstick die verkrijgbaar is in twee verschillende varianten: SPF 20 en SPF 30. Deze natuurlijke zonnebrand is hypoallergeen en daardoor geschikt voor de meest gevoelige huidtypen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke zonnefilters, voldoet het product aan alle wetgeving voor het behoud van koraalriffen. Beter voor jouw lichaam én beter voor de planeet!